Napište nám

POPTÁVKA

Začíná éra dveří bez zasklívacích lišt

POKRAČOVÁNÍ

Jak kombinovat plné a prosklené modely?


Princip výroby rámových dveří umožňuje velmi širokou variabilitu jejich vzhledu, tedy velký výběr kombinací prosklených a plných modelů. Jsou zajímavé jak esteticky, tak z praktického hlediska. Z jedné kolekce dveří si můžete vybrat dveře s různou mírou prosklení podle potřeby soukromí a prosvětlení pro jednotlivé místnosti vašeho interiéru. Uvidíte, že více typů modelů dveří interiéru prospěje. Dveřní křídla z jedné kolekce k sobě budou perfektně ladit a vy tak přitom dodáte vašemu bydlení fantazii.

Nebojte se plné a prosklené modely kombinovat.
Všechny modely z kolekce LATINO v dekoru ořech (soft CPL) nyní pořídíte se slevou 400 korun bez DPH. Více informací zde.

LATINO 10 LATINO 20 LATINO 30 LATINO 40 LATINO 50 LATINO 60 LATINO 70


Jsou prosklené modely bezpečné i pro domácnost s dětmi?

Pro skleněné bezlištové výplně rámových dveří se používá tvrzené bezpečnostní sklo v matném provedení, které je bezpečné i pro domácnosti s dětmi. Dokonce ani průvan či náraz do skla Vás ničím neohrozí. Tvrzené sklo se vyrábí kalením, což zajišťuje vysokou pevnost v ohybu, velkou odolnost proti nárazům, tepelnou i chemickou odolnost a unese také větší zátěž. Přesto pokud k rozbití dojde, sklo se rozpadne na malé neostré střípky a tím se výrazně sníží pravděpodobnost poranění o střepy.


Jaké dveře vybrat tam, kde je málo místa? 


Rámové dveře se vyrábí ve všech typech otevírání. Kromě klasických otočných, a to jak jednokřídlých, tak dvoukřídlých, můžete vybírat i posuvný způsob. Ten vám výrazně ušetří místo. Posuvné dveře jsou velmi tiché a pohodlné při manipulaci, navíc řeší i bezbariérové potřeby pro otevírání dveří. Posuvy představují dvě možné varianty. Lze je otevírat na zeď, k čemuž slouží garnýž s kolejnicí, či do stavebního pouzdra. Druhá možnost vyžaduje stavební úpravy, zato vám ušetří místo natolik, že budete moci plně využít obě stěny i v těsné blízkosti průchodu. 

POSUVNÉ DVEŘE NA ZEĎ POSUVNÉ DVEŘE DO POUZDRA


Celý článek o rámových dveřích najdete zde

×