Napište nám

POPTÁVKA

Režim kamenných prodejen Sepos

KAMENNÉ PRODEJNY OMEZENY NA VENKOVNÍ VÝDEJ ZBOŽÍ

Kamenné prodejny SEPOS jsou do odvolání uzavřené. Nelze tedy vstupovat do prostor prodejny za účelem výběru a pořízení našich produktů.

V rámci prodejen fungují pouze výdejní místa pro venkovní výdej objednaného zboží. Při výdeji zboží dodržujeme hygienická opatření včetně ochrany úst a nosu. O totéž prosíme i vás.

ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT ELEKTRONICKOU FORMOU

Maloobchodní zákazníci:

Zboží můžete objednat prostřednictvím webu sepos.cz, a to zasláním nezávazné poptávky nebo prostřednictvím formuláře "napište nám".

V obou případech vás kontaktuje náš specialista, který s vámi upřesní poptávané zboží. Na základě poptávky obdržíte přesnou cenovou nabídku, jejímž odsouhlasením zboží objednáte.

Kontaktovat můžete také prodejnu SEPOS ve vašem okolí. Naši specialisté na prodejnách s vámi prodiskutují vaši poptávku a posléze zašlou cenovou nabídku.

Velkoobchodní zákazníci:

Velkoobchodní prodej zůstává nepřerušen a nadále si můžete vyzvedávat zboží ze skladu prodejen a centrály SEPOS (venkovní výdej). Smluvně dohodnuté závozy zboží jsou rovněž nepřerušeny.

Prostory prodejen jsme bohužel museli uzavřít i pro vás, nelze je tedy využívat pro výběr zboží a konzultace. Jsme vám nadále k dispozici na vámi běžně používaných kontaktech.

MONTÁŽ NAŠEHO ZBOŽÍ JE NADÁLE MOŽNÁ

Provádění montáží dveří, zárubní a kování není v rozporu s usnesením vlády. Proto montáž v případě jejího objednání nadále zajišťujeme. Naši montážníci dodržují hygienická opatření včetně ochrany úst a nosu.

.

×