Napište nám

POPTÁVKA

Šik dveře, které zaujmou i praktičností


Zelená dominanta v podobě lakovaných dveří se v pokoji pro tři sestry o pozornost určitě postará. V interiéru jim perfektně sekunduje podlaha a nábytek v přírodních zemitých odstínech. 

Zelené posuvné dveře rozdělují dětský prostor na spací a "hrací" část. Pokud budou dveře zcela otevřené, upoutá pozornost výrazná zárubeň. Ta v tomto případě obkládá stavební otvor - dveřní křídla se totiž zasunou do pouzder, která jsou pro ně ve zdi zabudovaná. Sestry tak získají jeden velký společný prostor pro své hry, který díky dvoukřídlému provedení nabídne průchod o celkové šířce 165 cm.

PLNÉ dvoukřídlé dveře jsou opatřeny lakem v odstínu RAL 5021.




Po posuvných dveřích, kdy ideální je varianta do pouzdra, určitě sáhněte v případě, že potřebujete velký prostor rozdělit ale také elegantně propojit. Hodí se i do interiérů s dětmi, protože splňují vysoké nároky na komfort a bezpečnost. Posuvný systém doplněný o tichý doraz (volitelný doplněk) přibrzdí pohybující se dveře při zavírání a pomalu je dotáhne do zavřené polohy. Dětské prsty jsou tak lépe chráněny a posuvné dveře při rychlejším pohybu nebouchají. 


Tuto televizní proměnu můžete sledovat pod názvem Bydlet jako tři sestry na https://www.ceskatelevize.cz/porady/11695580341-bydlet-jako/


×