Napište nám

POPTÁVKA

Přijďte se poradit nebo si o radu napište

Neváhejte se na nás obrátit, pokud potřebujete pomoci s výběrem. Každý zákazník je pro nás stejně důležitý a ke každému přistupujeme individuálně.


Naši odborníci z řad obchodních referentů, technických poradců, ale i montážníků, jsou připraveni zodpovědět vaše otázky, a to jak technické, tak i designové. Zakládáme si nejen na jejich odborné profesionalitě, ale i ochotě, preciznosti, spolehlivosti a prozákaznicky orientovaném přístupu, tak abyste se na ně mohli kdykoliv s důvěrou obrátit. 

Vyslechneme si vaše přání - naše bohaté 30leté zkušenosti potom společně proměníme v nápaditá řešení. 

sepos kliky

 

Potřebujete se podívat, jak vám dveře budou ladit k nové podlaze, zkusit zda vám klika "padne" do ruky, nebo vymyslet originální řešení pro váš interiér? Jsme tu pro vás na více než 20 prodejnách. K operativnímu řešení zakázek dobře poslouží naše příruční reagionální sklady, které jsou součástí prodejen.

prodejna

Sledujeme aktuální trendy a inovace, a proto jste s námi vždy o krok napřed.  


Kontaktujte nás telefonicky, napište na naši emailovou adresu, nebo nás navštivte na kterékoliv z našich prodejen, a ptejte se. Rádi vás vyslechneme, zodpovíme vaše dotazy a nabídneme řešení.

Přesvědčíme vás, že dveře a vše co s nimi souvisí umíme na jedničku. Vaši zakázku kompletně zařídíme od poradenství a zaměření přes dopravu až po certifikovanou montáž.


×