Napište nám

POPTÁVKA

Preferujete bílou?

Chtějte   

Exkluzivní lakované dveře v oblíbené bílé barvě s nadstandardní pětiletou zárukou na povrch. Celistvý povrch bez pórů díky vytvrzenému laku zaručuje odolnost proti mechanickému poškození. V oboru lakovaných dveří jde o top produkt s nejlepším poměrem kvalita - cena.


CHARAKTERISTIKA EBC DVEŘÍ
EBC technologie (Electron Beam Curing)
 je speciální technologie vytvrzování laku pomocí elektronového paprsku a polymerizací hmot na bázi akrylátu. Oproti jiným typům lakování dochází ke 100% vytvrzení laku. Díky tomu si dveře zachovávají dokonalý vzhled po celou dobu dlouhé životnosti. 

KOLEKCE EBC DVEŘÍ

Všechny nabízené modely z kolekce EBC dveře jsou vhodné do bytových prostor i do kanceláří. Vybírat můžete z klasických plných dveří a několika atraktivních modelů prosklených dveří. K EBC dveřím dodáváme také obložkové zárubně, které jsou opatřeny barevně odpovídající polypropylenovou folií nebo lakované zárubně opatřené barevně i vzhledově odpovídajícím polyuretanovým lakem. 



 6 DŮVODŮ PROČ ZVOLIT LAKOVANÉ EBC DVEŘE

1. Jsou odolné proti poškrábání tupými předměty

Dveřní křídlo s lakovanou úpravou EBC je opatřeno 2 vrstvami vodou ředitelných akrylátových laků. Díky použití elektronového paprsku dojde k 100% vytvrzení laku. Dveře s povrchovou úpravou EBC proto při běžném používání nepoškrábete tupými předměty, jako jsou například klíče nebo prstýnek.

2. Vyznačují se dlouhou životností a barevnou stálostí povrchu

Běžné lakované dveře většinou vyžadují časté přetírání novými vrstvami laku. EBC technologie vytvrzování laku kromě neobyčejné mechanické odonolnosti dveří rovněž zaručuje jejich barevnou stálost a odolnost proti zažloutnutí. EBC dveře zůstanou krásné po celou dobu jejich životnosti.

3. Viditelné hrany dveří jsou opatřeny proti efektu tmavého spoje

Častou slabinou světlých dveří bývají viditelné tmavé spoje hran. Viditelné hrany EBC dveří jsou opatřeny polypropylenovou folií (bílá lion) a spoj na hraně je dokonale krytý vrchním nátěrem tak, aby se předešlo nežádoucím tmavým spojům.

4. Velmi snadno se udržují

K tomu, aby si EBC dveře zachovaly svůj vzhled, stačí jejich velmi snadná údržba. Běžné znečištění, mezi které patří i stopy fixy, se lehce odstraní setřením.

5. Garantujeme prodlouženou záruku na povrch dveří

Kvalitou povrchu EBC dveří jsme si natolik jistí, že na něj poskytujeme záruku 5 let. Při údržbě dveří je třeba dodržet pravidla, která jsou obsažená v dokumentu Užívání a údržba EBC dveří.

6. Jsou šetrné k životnímu prostředí

EBC dveře jsou ekologický produkt, který je šetrný k životnímu prostředí. Při procesu lakování nejsou používána rozpouštědla ani jiné chemikálie, pouze vodou ředitelné barvy. Certifikáty FSC a PEFC zákazníkovi zaručují, že dřevo či použitý polotovar ze dřeva pochází z šetrně obhospodařovaného lesa.

Dveře EBC v interiéru si můžete prohlédnout v našich realizacích:

Když přírodní barvy doplní černá

Bezfalc, reverz a růžové akcenty

Když zmizí zárubně 

Podrobnější specifikaci dveří zahrnující ceny, výplň, rozměry a možné úpravy dveří naleznete na detailu produktu EBC DVEŘE nebo v katalogovém listu

×