Napište nám

POPTÁVKA

Bezfalc, reverz a růžové akcenty

Díky volbě bezfalcových dveří v kombinaci s těmi reverzními dosáhli designéři maximálního sladění dveřních kompletů v interiéru. Bílé plné dveře srovnané v jedné linii se zárubněmi ve stejném odstínu působily příjemně minimalistickým čistým dojmem. Jako třešničku na dortu autoři proměny vybrali černá madla Yes se systémem Magnetic, která nejenže ozvláštnila jinak jednoduše působící plné dveře, ale zároveň i usnadnila jejich otevírání pro případ, že by Nelly, hlavní hrdinka celého dílu potýkající se s nemocí, byla upoutána na invalidní vozík. 

  • Všechny dveře v proměně jsou dveře EBC, tedy bílé lakované dveře s vysoce odolným povrchem díky speciální technologii vytvrzení laku.
  • Vchod do jídelny ohraničují posuvné dveře na zeď, které oproti dveřím otočným šetří místo v interiéru. I díky tomu zbylo v jídelně dostatek místa na prostorný stůl se čtyřmi židlemi.
  • Dveře do koupelny jsou bezfalcové. Dveřní křídlo je u bezfalcového kompletu zapuštěno do zárubně a vkusně s ní zůstává v jedné linii.
  • Aby stejného efektu bylo docíleno u všech dveří v místnosti, i přesto, že se otevírají některé do kuchyně a jiné do pokojů, bylo použito reverzního systému otevírání. Ten umožnil sladění dveří do jedné linie při zachování opačného směru otevírání.
 

    Chcete vidět více realizací od designérů? Klikněte ZDE. 

 

×