Napište nám

POPTÁVKA

Posouvat nebylo nikdy jednodušší

A to doslova, existuje totiž řešení pro každý interiér, ať již dokončený nebo varianta se stavebním pouzdrem určená pro novostavby či rekonstrukce. Hlavní předností obou je úspora místa, pokud tedy bojujete s každým centimetrem, jste tu správně.

S posuvnými dveřmi ušetříte cenný prostor a získáte více možností, jak interiér zařídit. Při výběru modelu a dekoru dveří nejste nijak limitováni, nabídka se ve většině shoduje s nabídkou otočné varianty. Kombinacím posuvného a klasického otočného provedení se meze nekladou…

 Výrazně prosklené posuvné dveře na stěnu Posuvné dveře do pouzdra s výrazným prosklením v bílém dekoru 
posuvné dveře na zeď posuvné dveře do pouzdra

 … na zeď

Stavebně jednodušší variantou jsou posuvné dveře na zeď, které jsou zavěšené v garnýži. Jejich velkou výhodou je univerzální použití. Nevyžadují žádné speciální úpravy stavebního otvoru (stavební otvor je stejný jako při použití obložkové zárubně), proto je můžete instalovat do již zařízených interiérů. Zvažte pouze to, zda máte dostatek prostoru na stěně, kam se budou dveře otevírat, tedy odsouvat.

Posuvné dveře sněhově bílé

Pokud vás toto řešení zaujalo, přejděte na detail produktu posuvné dveře na zeď.

… do pouzdra

Z hlediska úspory místa jsou nejvhodnější variantou posuvné dveře do stavebního pouzdra, které se odsunou do kapsy ve zdi a vy můžete naplno využít i prostor v těsné blízkosti dveří. Jak sám název napovídá, jedná se o řešení s většími nároky na stavební připravenost - kapsa, odborně stavební pouzdro, se osazuje do sádrokartonu nebo do zděné příčky v rámci hrubých stavebních prací. 

Posuvné dveře do pouzdra v bytě s nedostatkem místa Celoskleněné posuvné dveře do pouzdra s motivem přírody Celoskleněné posuvné dveře jako řešení při nedostatku místa

Pokud se chcete dozvědět více, přejděte na detail produktu posuvné dveře do pouzdra.

×