Napište nám

POPTÁVKA

Nový showroom Sepos v Hradci Králové



Ve čtvrtek 10. října jsme otevřeli nový showroom s dveřmi a zárubněmi v centru Hradce Králové
. V našich nových prostorech si můžete prohlédnout nejen náš stálý sortiment dveří a zárubní, ale také nová moderní řešení.

Z běžného sortimentu zde najdete:

Z moderních řešení nabízíme například posuvné dveře na zeď a posuvné dveře do pouzdra, které představují výraznou úsporu místa pro méně prostorné interiéry. Pokud si nevíte rady s již nainstalovanými kovovými zárubněmi, které které příliš nekorespondují s vámi vyhlídnutými dekory dveří, jako dobré řešení vám poslouží obklad kovové zárubně, který nabízíme ve stejných povrchových úpravách a dekorech jako u dveří. Namontovaný obklad má podobný vzhled jako klasická obložková zárubeň a zaručí, že vaše bytové dveře a zárubně budou dokonale sladěné. Toto řešení navíc nevyžaduje žádnou úpravu dveřního křídla.

Pokud máte kratší cestu ke skladištní oblasti, nebo se vám zkrátka nechce zajíždět do centra Hradce Králové, připomínáme, že již od roku 2002 sídlíme také na ulici Vážní (viz pobočka Hradec Králové). V obou vzorkových prodejnách se vás ujme zaškolený a ochotný personál. Ke všem našim produktům poskytujeme kompletní služby, a to od poradenství až po montáž a servis.

Těšíme se na Vás!


×