Napište nám

POPTÁVKA

Výhody bezpečnostních dveří Patron RC2

Dveře Patron RC2 vyrábíme v našem novém výrobním závodě v Tučapech, který navazuje na dlouholetou tradici a zkušenosti s výrobou dveří. Hlavní výhody dveří Patron RC2 jsou:

RYCHLÁ MONTÁŽ

Masivní dubový rám a zesílené panty dveře Patron splňují bezpečnostní třídu RC2 i bez pasivních čepů na pantové straně dveří. Montáž bezpečnostních dveří do stávající kovové zárubně je tak výrazně rychlejší.

MOŽNOST ZAKRÁCENÍ DVEŘÍ

Použitý zámek Trilogia umožňuje v případě potřeby zakrácení dveří až o 20 mm. Jedná se o kvalitní tříbodový zámek se dvěma párovými aktivními čepy proti vypáčení (jeden pár na spodní a na horní straně dveří).

POUŽITÍ JAKO POŽÁRNĚ BEZPEČNOSTNÍ UZÁVĚR A DALŠÍ TECHNICKÉ VLASTNOSTI

Dveře Patron RC2 splňují třídu požární odolnosti EI1 30, tedy brání šíření požáru po dobu 30 minut. Dveře automaticky splňují také třídy EI2 30  a EW 30.

Vážená zvuková neprůzvučnost 34 dB - při osazení dveří s padací prahovou lištou nebo dřevěným prahem s těsněním.

Třída kouřotěsnosti S200 - při použití padací prahové lišty.

Pozor si dejte, pokud osazujete dveře do stávající ocelové zárubně. Aby komplet splňoval deklarovanou neprůzvučnost a kouřotěsnost, musí být zárubeň těsněná. Pro splnění deklarované neprůzvučnosti a kouřotěsnosti doporučujeme dveře osadit do naší těsněné typizované zárubně. Pokud dveře osazujete do stávající zárubně nebo nové zárubně od jiného dodavatele a nejste si jistí ohledně splnění neprůzvučnosti a kouřotěsnosti, rádi vám poradíme.

ROZMĚRY DVEŘÍ V SOULADU S BĚŽNÝMI POTŘEBAMI

Dveře dodáváme standardně v rozměrech:

Šířka: 70, 80, 90, 100

Výška: 197 (ČSN 1) a 210 (ČSN 2)

Větší rozměry jsou na dotaz. Záleží na požadované kombinaci deklarovaných vlastností dveřního uzávěru.

Souhrnné informace o dveřích Patron RC2 najdete na produktové kartě.

CERTIFIKACE

Certifikace znamená záruku splnění technických předpisů a parametrů výrobku, které byly u vzorového kusu prověřeny fyzickými zkouškami. Dveře Patron RC2 jsou v souladu s technickými požadavky na protipožární, kouřotěsné, neprůzvučné dveře. Výrobky splňují technické požadavky podle ČSN EN 1627:2012

Platná prohlášení a certifikáty si můžete stáhnout ZDE.

×