Napište nám

POPTÁVKA

Dveře v dekorech s 3D strukturou

Dveřím udávají styl zemité tóny a výrazná kresba s 3D strukturou, která imituje strukturu dřeva jemným rýhováním.  V kombinaci s nepravidelnou kresbou dřevních vláken vytváří 3D struktura dojem skutečné dřeviny. Předností laminovaných dveří a zárubní je nejenom moderní a zajímavý vzhled odpovídající současným módním trendům v nábytkářství, ale také mechanická odolnost, stálost barev a snadná údržba.



Nové dekory CPL laminovaných povrchů PREMIUM A EXKLUZIV zvýrazňují póry dřeva druhým odstínem, což podtrhuje imitaci přírodní kresby Vzhled struktury dřeva na jednom dveřním křídle je navíc nepravidelný a vytváří tak opravdový dojem přírodního materiálu.




Designová řada laminovaných povrchů CPL EXKLUZIV představuje dva dubové dekory laděné dohněda. Světlejší variantou je "bardolino", které interiér doslova rozjásá svou jiskrou a snadno ho sladíte například s dlažbou v pískovém odstínu. Kontrast pórů dřeva na dekoru "bardolino" není tak výrazný jako u tmavšího dekoru "molina". Ten ve vás vzbudí příjemně harmonický dojem, který můžete odvážně oživit výběrem lesklého povrchu na dalším vybavení interiéru.

Laminované CPL povrchy PREMIUM na dveřích přináší také přírodní zemité tóny hnědé až šedé. Jsou jimi dekory avola, authentic, natural, nebrasca, doplněny oblíbenými barvami pro ladění dveří do moderních interiérů, a sice vanilkovou a kamennou šedou. Barevné dekory naopak nechají v interiéru promluvit jiné plochy v přírodním dekoru. 

Ceny jednotlivých modelů dveřních křídel v povrchu CPL laminované premium a CPL laminované exkluziv najdete v oddělení INTERIÉROVÉ DVEŘE

×