Napište nám

POPTÁVKA

Dveře a zárubně se světlíky

Dveřní světlík je fixní prosklený díl, který umožňuje prosvětlit prostor za dveřmi. Další jeho předností je optické zvětšení prostor. Dveřní světlíky jsou součástí zárubně a je možné je vyrobit jak pro klasické otočné dveře, tak pro dveře posuvné ve variantě posuvného systému na zeď. 

Nabídku povrchových úprav, dekorů, skel a modelů dveřních křídel najdete v oddělení INTERIÉROVÉ DVEŘE

Dveřní světlíky se vyrábí na míru stavebnímu otvoru, a proto je vhodná konzultace s kvalifikovanými odborníky, kteří na základě rozměru stavebního otvoru navrhnou vhodné technické řešení – zejména vhodnou šířku dveří. Na základě zjištěných údajů vám vypracujeme cenovou nabídku. Montáž dveřních světlíků doporučujeme svěřit odborníkům.


Na tento produkt vám zpracujeme CENOVOU NABÍDKU.
 










ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
 

Jednokřídlé Dvoukřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
Zárubně s nadsvětlíkem najdou své využití tam, kde je nutné předělit prostor, který má stavební otvor bez horního nadpraží.


ZÁRUBNĚ S BOČNÍM SVĚTLÍKEM

 

Jednokřídlé Dvoukřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
Boční světlík je možné umístit na pravou i levou stranu. Typické provedení u jednokřídlových dveří je s klikou umístěnou blíže ke světlíku, ale možná je i opačná varianta.


ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM A BOČNÍM SVĚTLÍKEM

Jednokřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
Dvoukřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM

Boční světlík je možné umístit na pravou i levou stranu. Typické provedení u jednokřídlových dveří je s klikou umístěnou blíže ke světlíku, ale možná je i opačná varianta.
Pokud je nadsvětlík příliš široký (a také s ohledem na daný maximální rozměr vybraného skla), je nutné jej rozdělit vertikálním sloupkem.


ZÁRUBNĚ SE DVĚMA BOČNÍMI SVĚTLÍKY

 

Jednokřídlé Dvoukřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
Zárubně se dvěma bočními světlíky v symetrickém nebo asymetrickém provedení najdou své využití zejména pro uzavření širších stavebních otvorů (uplatnění nacházejí jak v domácnostech, tak v komerčních prostorech).


ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM A DVĚMA BOČNÍMI SVĚTLÍKY

 

Jednokřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
Dvoukřídlé
ZÁRUBNĚ S NADSVĚTLÍKEM
Zárubně se dvěma bočními světlíky je možné dodat v symetrickém nebo asymetrickém provedení. Pokud je nadsvětlík příliš široký (a také s ohledem na daný maximální rozměr vybraného skla), je nutné jej rozdělit vertikálním sloupkem. V případě objednávky dveří se světlíky vám zpracujeme konkrétní cenovou nabídku. Kontaktujte prosím obchodní oddělení nebo kteroukoli prodejnu.
 
×