Napište nám

POPTÁVKA

Zámky a kliky pro otočné dveře

Celoskleněné dveře jsou elegantním prvkem moderního interiéru a kvalitní designové kování pomáhá doladit celé dveřní křídlo k dokonalosti. Kování pro otočné celoskleněné dveře je specifické a skládá se z těla zámku a kliky, kterou lze sladit s ostatními modely klik použitými na klasických dveřích v interiéru.

MODEL ZÁMKU QUATRO

Pro otočné dveře nabízíme variabilní sety zámku Quatro v moderním designu doplněné o celou škálu různorodých klik dle vašeho výběru. Celý set sestává ze zámku, kliky a 3-dílných pantů vč. závěsů. Tělo zámku může být v nerezu či v moderní černé povrchové úpravě, na výběr je varianta bez zamykání, s BB, FAB či s WC. Kvalitní kování za příjemnou cenu - ideální varianta v porovnání cena a výkon.


K zámku je možné zvolit kliku z rozmanité nabídky - ilustrační fotografie samotných klik v nerezu, při instalaci do zámku celoskleněných dveří nebudou mít rozetu.


Klika VISION

Klika LOFT

Klika GULF

Klika UFO

Klika ALA

Klika DUO

Klika BLOCK

Klika CARLA

Od 4 800 Kč bez DPH za kování QUATRO (tělo zámku, klika, 2ks pantu) v nerez úpravě ve variantě bez otvoru na klíč a PZ.
Od 5 800 Kč bez DPH za černé provedení ve variantě bez otvoru na klíč a PZ.

Na varianty s WC zámkem Vám rádi zpracujeme cenovou nabídku.

V naší nabídce naleznete i zámky pro celoskleněné dveře německého výrobce Dorma.

 ARCOS

Zámek s klikou Arcos v decentním designu matné stříbrné či nerez povrchové úpravy s možností volby ve variantě bez zámku, s FAB či WC zamykáním a s třídílným pantem.

Od 10 300 Kč bez DPH za kování ARCOS (tělo zámku, klika, 2ks pantu) v nerez úpravě ve variantě bez otvoru na klíč a PZNa varianty s WC zámkem Vám rádi zpracujeme cenovou nabídku.


CLASSIC

Kování pro celoskleněné dveře ve stříbrné či nerez povrchové úpravě s WC zamykáním, FAB či zcela bez zámku a s třídílným pantem.

Od 8 000 Kč bez DPH za kování CLASSIC (tělo zámku, klika, 2ks pantu) v nerez úpravě variantě bez otvoru na klíč a PZNa varianty s WC zámkem Vám rádi zpracujeme cenovou nabídku.


SMILE

Cenově přívětivá varianta kování pro celoskleněné dveře v nerez povrchové úpravě s WC zamykáním, FAB či zcela bez zámku a s třídílným pantem.


Od 2 600 Kč bez DPH za kování SMILE (tělo zámku, klika, 2ks pantu) v nerez úpravě ve variantě bez otvoru na klíč. S PZ zámkem cena od 4 200 Kč bez DPH a s WC zámkem cena od 5 600 Kč bez DPH

 
PURISTO se systémem SMART TO LOCK

Inovativní způsob zamykání celoskleněných dveří pomocí decentního zámku vedle kliky v nerez či černé povrchové úpravě.

Od 5 500 Kč bez DPH za kování PURISTO (tělo zámku, klika, 2ks pantu) v nerez úpravě se zámkem smart to lock. Od 6 700 Kč bez DPH za variantu v černé povrchové úpravě. 

 

REALIZACE:

DORMA - KLIKA ARCOS


Klika Arcos

Klika Arcos

Pant Arcos třídílný

Klika Arcos s protikusem

Klika Arcos s FAB

Klika Arcos s WC zámkem

 


DORMA - KLIKA CLASSIC


Klika Classic s protikusem

Klika Classic s FAB

Klika Classic s WC zámkem

Klika Classic s FAB

NA VEŠKERÉ KOVÁNÍ K OTOČNÝM CELOSKLENĚNÝM DVEŘÍM VÁM RÁDI VYPRACUJEME NEZÁVAZNOU CENOVOU NABÍDKU. POKUD VÁS NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ ZAUJAL, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT NEBO NAVŠTIVTE NĚKTEROU Z NAŠICH PRODEJEN

  

×