Napište nám

POPTÁVKA

Pod taktovkou módních trendů

Dveře v trendy barvách a sametový mat na jejich povrchu - kombinace, která si rozumí s estetikou i praktičností.

Dveře s matným povrchem na první pohled upoutají nejen vysokou intenzitou a hloubkou barev, ale i sametovou na dotek příjemnou texturou. Estetickým přínosem je pak zjemnění tmavých barevných odstínů a eliminace odrazových světelných efektů. Nejen, že se do dveří nepromítají světla a odlesky, ale neulpívají na nich ani otisky prstů, a díky tomu se snadno udržují v dokonalém stavu.

dveře s matným povrchem Detail hrany dvěří v dekoru dřeva na perfectsence topmatt
PLNÉ matné dveře v dekoru černá v bezfalcovém provedení. Dveře s matným povrchem můžete sladit s ostatními interiérovými prvky.
Stejný povrchový materiál je dostupný i v nábytkářství.
Zajímavým designovým doplňkem může být dýhovaná hrana dveří
v dekoru olejovaného dubu, která vytvoří poutavý kontrast
k monotónním unibarvám.

 V našem sortimentu najdete dvě varianty dveří s matným vysoce odolným povrchem a jednu variantu s matným povrchem s nižší odolností vůči opotřebení.

řada dveří FENIX
Nová generace dveří, jejichž povrchová úprava je vytvořená pomocí nanotechnologie. Díky této patentované technologii mají hluboce matný povrch a sametovou texturu s efektem "měkkého doteku". Nezůstávají na nich otisky prstů, což oceníte zejména u tmavších barevných odstínů. Navíc jsou vysoce odolné vůči poškrábání a odolávají také běžným čistícím prostředkům. Zajímavostí je také to, že případné drobné mikroškrábance je možné opravit, respektive zacelit za pomoci tepla a nanočástic obsažených v povrchové vrstvě. 

Barevné odstíny dveří FENIX: Varianty modelů FENIX:
Dekory matných dveří bez otisku   PerfectSense topmatt samezový supermatný povrch bez otisků prstů   Detail hrany dvěří v dekoru dřeva na perfectsence topmatt   Dekory matných dveří bez otisku   Druhy prosklení matných dveří bez otisku prstů

 

řada dveří PerfectSense Topmatt
Povrchovou úpravu dveří tvoří CPL o tloušťce 0,8 mm. Supermatný lakovaný povrch s úpravou proti otiskům prstů je tvrzený elektronovými paprsky, což zaručuje vysokou odolnost vůči opotřebení, nárazu a poškrábání. 

Barevné odstíny dveří řady PerfectSense Topmatt: Varianty modelů řady PerfectSense Topmatt:
Dekory matných dveří bez otisku   PerfectSense topmatt samezový supermatný povrch bez otisků prstů   Detail hrany dvěří v dekoru dřeva na perfectsence topmatt   Dekory matných dveří bez otisku   Druhy prosklení matných dveří bez otisku prstů


Ekonomicky výhodnější alternativou je řada dveří PerfectSense matt. Povrchová úprava je tvořena CPL o tloušťce 0,15 mm s úpravou proti otiskům prstů.


Zaujala Vás novinka v našem sortimentu? Neváhejte se na nás obrátit - kontaktujte prodejnu ve vašem okolí nebo nám napište či volejte.

×