Napište nám

POPTÁVKA

Matné dveře v trendy barvách

dveře s matným povrchemDveře, které si rozumí s estetikou i praktičností.

Dveře s matným povrchem  se snadno udržují v dokonalém stavu zejména proto, že na jejich povrchu nezůstávají otisky prstů. Takzvaná antifinger úprava je permanentní, je tedy zachována po celou dobu životnosti dveří. Při údržbě oceníte také vysokou odolnost vůči poškrábání a celkovému opotřebení.

Dveře, jejichž povrchovou úpravu tvoří laminát, zaujmou především vysokou intenzitou a hloubkou barev. Mimořádně matný povrch působí luxusním dojmem, estetickým přínosem je i příjemné zjemnění tmavých barevných odstínů a eliminace odrazových světelných efektů.
Na výběr je několik moderních barev, které drží krok s nejnovějšími trendy. V našem sortimentu objevíte dvě varianty dveří s matným vysoce odolným povrchem (dveře FENIX, dveře SUPERMAT) a jednu ekonomickou alternativu s nižší odolností vůči opotřebení.


Navštivte jednu z našich níže uvedených prodejen a sami si vlastnosti dveří vyzkoušejte. Věříme, že oceníte jak bezotiskovou úpravu, tak intenzitu a hloubku barev. A soft touch efekt? Sametově matná textura, které se musíte dotknout!

Detail hrany dvěří v dekoru dřeva na perfectsence topmatt
Dveře s matným povrchem můžete sladit
s ostatními interiérovými prvky.
Stejný povrchový materiál je dostupný
i v nábytkářství.
Zajímavým designovým doplňkem může být dýhovaná
hrana dveří v dekoru olejovaného dubu, která vytvoří 
k unibarvám poutavý kontrast.

Matné dveře aktuálně vystavujeme na těchto prodejnách:


Těšíme se na vaši návštěvu...




 

 







×