Napište nám

POPTÁVKA

Vzdušná proměna

V posledním díle série "Postav si sen" se designéři rozhodli propojit tři částečně oddělené tmavší místnosti - jídelnu, kuchyň a obývák. Jejich spojením do jednoho celku vznikl prostorný vzdušný světlý interiér. A to i díky využití celoskleněných posuvných dveří, které do prostoru vnáší světlo i z přilehlé chodby.

  • Posuvné dveře na zeď jsou oblíbenou variantou při výběru celoskleněných dveří. Ty jsou zavěšené v kolejnici ukryté v černé minimalistické garnýži. Snadné ovládání zajišťuje kvalitní posuvný systém a designové madlo.
  • Bezpečnost skleněných dveří zaručuje kalené sklo, které je v běžném provozu domácnosti téměř nerozbitné. Pokud se chcete dozvědět víc, přečtěte si článek "Proč se nebát celoskla."

 

Interiérové dveře celoskleněné posuvné na zeď v minimalistické černé garnýži v kuchyni a jídelně Interiérové dveře celoskleněné s minimalistickou posuvnou garnýži v černé barvě v jídelně
Interiérové celoskleněné dveře posuvné v prostoru s minimalistickou černou garnýží Obývací pokoj s jídelním prostorem
Interiérové dveře posuvné celoskleněné s černým kováním a minimalistickou garnýži v jídelním prostoru Obývací pokoj propojen s jídelnou a kuchyňským prostorem

    zpět na stránku Inspirace z pořadu Jak se staví sen

×