Napište nám

POPTÁVKA

Proč se nebát celoskla!

Mýty opředené celoskleněné dveře vás možná překvapí inovativními vlastnostmi, které vyvracejí některé nepravdy, které se o nich tradují.

BEZ OBAV Z ROZBITÍ
Bezpečnost v interiéru je důležitou hodnotou, proto se u celoskleněných dveří z naší nabídky nemusíte obávat rozbití. Na jejich výrobu se využívá výhradně kalené sklo v tloušťce 8 až 10 mm, které vyniká pětkrát vyšší odolností proti nárazu do plochy než klasické sklo a v běžném provozu domácnosti je téměř nerozbitné. V opačném případě vznikají, na rozdíl od klasického skla, malé neostré střepy, které minimalizují riziko poranění.

 

JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA
Při běžném znečištění stačí celoskleněné dveře omýt čistou teplou vodou. Více znečištěné sklo lze umývat běžnými neabrazivními nepěnivými přípravky. Mléčné sklo je nejlepší umýt vodorovným pohybem od kraje ke kraji a poté nechat přirozeně uschnout. Ta pískovaná omyjeme krouživým pohybem a vyleštíme do sucha.

celosklo celosklo celosklo 

KOVÁNÍ NA MÍRU
V otočném provedení jsou dveře opatřeny dvěma speciálními panty a usazeny v obložkové zárubni konstruované právě pro celoskleněné dveře. Kování pro celoskleněné dveře se vyznačuje moderním designem, tichým chodem i precizním zpracováním. Jeho široká nabídka dnes umožňuje sjednocení klik a dalšího kování na skleněných i dřevěných dveřích v celém interiéru.

madlo celosklo kování celosklo  kování celosklo 

UMÍME I POSOUVAT
Kvalitní kování umožňuje upevnění celoskleněných dveří i do kolejnice umístěné na zdi či stropu nebo jejich instalaci do pouzdra. Samotná kolejnice je obvykle ukrytá v moderní garnýži, ale industriální interiér můžete doladit i její viditelnou designovou variantou. Zajímavý způsob otevírání doladí i designové madlo. Posuvná varianta dveří je nejen neotřelá, ale i praktická. Je to ideální volba do všech interiérů, kde na otevírání otočných dveří nezbývá místo.

celo celosklo   celosklo

NEMUSÍTE BÝT VIDĚT
Neobávejte se ani ztráty soukromí, vybírejte mezi průsvitným, ale neprůhledným satinátem, anebo pohled odstiňte pískovaným nebo tištěným motivem.

Proč se nebát celoskla už víte, bez obav se můžete nechat inspirovat modely a motivy celoskleněných dveří.
  


×