Napište nám

POPTÁVKA

Minimalismus pro sportovce

Proměna bytu pro sportovce tělem i duší! Jejím autorům se podařilo původní panelákovou předsíň povýšit na dokonalé designové dílo. A pro vzdušné propojení kuchyně, obývacího pokoje a chodby vybrali celoskleněné čiré dveře. Sjednocené kování s vloženou destičkou dřevodekoru bylo doslova třešničkou na dortu celé proměny.

  • Zajímavým výběrem byly celoskleněné čiré dveře ve variantě posuvné do pouzdra. Aby minimalistický dojem nic nerušilo padla volba na jeho bezobložkovou variantu. Snadné otevírání zajišťuje dlouhé dřevěné madlo Mimolimit.
  • Minimalisticky působí i celá chodba, do které designéři zvolili plné dveře s povrchem z CPL v antracitové a bílé barvě. 
  • Náročné bourání kovových zárubní by zasáhlo i další již dříve zrekonstruované pokoje. Aby se mu designéři vyhnuli, zvolili usazení dveřních křídel do speciální zárubně OKZ neboli obklad kovové zárubně. Všechny OKZ jsou ve stejných dekorech jako příslušná dveřní křídla.
  • Na všech otočných dveřích je kování Mimolimit s hranatou rozetou v povrchové úpravě titan černý mat doplněné designovou destičkou, černé jsou i všechny panty.  


    zpět na stránku Inspirace z pořadu Jak se staví sen

×