Napište nám

POPTÁVKA

Mezi piráty

Rozkaz zněl jasně, pirátský pokojíček pro malého Filípka. Designéři se ale pustili i do dalších místností a vznikl dokonale vizuálně propojený interiér, ve kterém hrála prim černá, vkusně doplněná dalšími neutrálními barvami. Dominantou celého interiéru se jednoznačně staly designové ocelové dveře v pozinku. Neotřelé jsou ale i ty s kruhovými výřezy a drátovaným sklem. 

  • Široký průchod mezi kuchyní a obývákem lze uzavřít pomocí dvoukřídlých ocelových dveří posuvných po zdi. Obě křídla jsou upevněna v černé industriálně působící zcela viditelné kolejnici a opatřena mušlí Nova v povrchové úpravě titan černý mat.
  • Neotřelý dojem z celého interiéru podtrhují dveře s kruhovými výřezy vyplněnými čirým drátosklem. V dětském pokoji, ložnici a koupelně jsou v dveře v povrchu CPL v šedém dekoru, do kuchyně a obývacího pokoje vybrali designéři tytéž, ale ocelové. 
  • Všechny otočné dveře jsou opatřeny kováním Deny v povrchové úpravě titan černý mat.
Interiérové dveře dvoukřídlé posuvné ocelové upevněné v černé kolejnici s černou mušlí titan černý mat v obývacím pokoji Interiérové dveře ocelové dvoukřídlé s černou mušlí v obývacím pokoji Interiérové dveře ocelové s černým kováním v kuchyňském prostoru
Interiérové dveře ocelové s černým kováním z chodby do kuchyně Interiérové dveře laminové v šedém dekoru s černým kováním v dětském pokoji Interiérové dveře v šedém laminu  s okýnkem a černým kování v dětském pokoji

Umíme i atypické a netradiční dveřní komplety, pokud máte zájem, neváhejte nás oslovit s nezávaznou poptávkou pro váš interiér.


   zpět na stránku Inspirace z pořadu Jak se staví sen

×