Napište nám

POPTÁVKA

Posuvné systémy a madla

Pro naše celoskleněné dveře nabízíme kování od prověřených výrobců, které se vyznačuje vysokou kvalitou i precizním zpracováním.

Výběr posuvného systému pro celoskleněné dveře se odvíjí nejprve od vašich designových preferencí. Ať už jste milovníci minimalismu či industriálních interiérů, nabízíme rozmanité varianty k upevnění dveřního křídla, tak abychom uspokojili každého z vás.

Při následné volbě kolejnice k instalaci celoskleněného dveřního křídla je nezbytně nutné se zaměřit i na nosnost konkrétního posuvného systému. Celoskleněné dveře jsotu totiž podstatně těžší než klasické dřevěné, a proto je není možné upevnit do každého posuvu, vždy je nutné se řídit maximální nosností. Jedině vhodně zvolená a namontovaná kolejnice zaručí maximální funkčnost systému.

Dorma MUTO Comfort L 80
Jedná se o plně integrovaný systém manuálně posuvných dveří s montáží na strop či stěnu a s nosností až 80 kg. Umožňuje i dodatečnou montáž tlumícího systému Dormotion pro jemné dovření bez potřeby výřezů ve skle. Hliníková kolejnice je ukrytá pod snadno odnímatelným krytem, což usnadňuje přístup ke všem nastavením pojezdů. Je možné vybírat ze základní elox stříbrné či elox nerez povrchové úpravy, ale i zvolit lakování dle vzorníku RAL.

Pro těžší dveře nabízíme posuvný systém Dorma Muto XL s nosností až 150 kg.

Cena: Od 10 340 Kč bez DPH za posuvnou sadu MUTO ( vč. úchytů na sklo, vodítko, dorazy, kolejnice, koncové krytky a kartáčky) do šířky 100 cm, od 12 770 Kč za tuto sadu pro stavební otvor 100 - 150 cm. Tichý doraz od 2 400 Kč bez DPH.

Na ostatní varianty Vám rádi zpracujeme cenovou nabídku.

Dorma Manet
Designový, ale zároveň maximálně funkční posuvný systém Dorma Manet s originálně řešeným bodovým uchycením i zajímavými pojezdovými prvky. Zcela viditelná kolejnice z kvalitní nerezové oceli má nosnost až 100 kg a je možné ji ukotvit na stěnu. Ideální řešení pro stylové industriální interiéry!

Při volbě tohoto systému je nezbytné zajistit dostatečný prostor mezi stavebním otvorem a stropem pro celý pojezdový systém.

Diva
Inovativní řešení kování pro posuvné celoskleněné dveře s jednoduchou linií profilu a s pojezdovou lištou ukotvenou do zdi. Umožňuje zavěšení dveřního křídla do hmotnosti 80 kg.

Je nutné počítat s dostatečným místem mezi stavebním otvorem a stropem. Zároveň tento systém vyžaduje příplatkové navrtání otvorů do skla. 

Madla a mušle

Při výběru madla či mušle pro celoskleněné dveře je dobré si uvědomit, že jde o relativně těžké dveřní křídlo, proto, i přes kvalitní pojezdové systémy, které umožňují snadnou manipulaci, nejsou úplně ideální volbou drobné čočky nebo malé mušle.

 

Madlo RONDO

Mohutné madlo Rondo v délce 450 mm o průměru 30 mm.
Cena od: 3 250 Kč za pár v nerez povrchové úpravě.

 

Madlo KANTE

Hranaté madlo v délce 325 mm nebo 625 mm v povrchové úpravě nerez nebo černá. 
Cena od: 2 140 Kč za pár madel v nerez povrchové úpravě.

Madlo TETRA

Hranatá obměna klasického madla v nerezové a černé povrchové úpravě v délkách 300, 400 a 500 mm.
Cena: od 3 500 Kč za pár madel v nerez povrchové úpravě,
          od 5 250 Kč za černou povrchovou úpravu.

 

Madlo ARCOS

Designové madlo Arcos se vyrábí v povrchové úpravě stříbrná a nerez a v délkách 350 a 750 mm.
Cena: dle cenové nabídky

 

Madlo BASIC

Základní varianta nerezového madla s přívětivou cenou o průměru 20 mm v délce 300 mm.
Cena: dle cenové nabídky

Mušle KN05

Decentní miska k ovládání posuvných dveří o rozměrech 60x120 mm. Povrch brus nebo brus/lesk.
Cena: dle cenové nabídky

REALIZACE:

NA VEŠKERÉ KOVÁNÍ K POSUVNÝM CELOSKLENĚNÝM DVEŘÍM VÁM RÁDI VYPRACUJEME NEZÁVAZNOU CENOVOU NABÍDKU. POKUD VÁS NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ ZAUJAL, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT NEBO NAVŠTIVTE NĚKTEROU Z NAŠICH PRODEJEN.

  

×