Napište nám

POPTÁVKA

Dveře, které otevírají nové perspektivy

Úzké rámy dveří a geometričnost, to jsou poznávací znamení dveří Slim. 

I když na první pohled mohou působit industriálním dojmem ocelových dveří, na ten druhý překvapí celistvou strukturou lakovaného dřeva a na ten třetí se v jádru objeví poctivý masiv. Subtilní rám i decentní středové profily jsou vyrobené z masivní borovice, kazetové výplně z materiálu MDF. Provedení kazet je bezrámečkové, stejně tak skleněné výplně bez zasklívacích rámečků. 
Nenápadná geometrie, precizně zpracované detaily, ale i akcent v podobě černého kování, to vše se podílí na osobitém vyznění dveří a utváří z nich určující dominantu místnosti. Vynikající funkčnost zajišťuje konstrukce z masivu a bezpečnostní sklo.

Na výběr jsou dvě neutrální barevné varianty dveří - bílá (RAL 9003) nebo černá (RAL 9005). Modelová řada Slim nabízí několik designových variací v plném a proskleném provedení, které je možné v interiéru libovolně kombinovat.
Více o modelové řadě Slim na dvereslim.cz.

Dveře SLIM vyhovují aktuálním trendům, jakými jsou posuvné, bezfalcové a reverzní otevírání, navíc díky zakázkové výrobě umí splnit i požadavky na atypickou výšku či šířku. 

V základní variantě jsou dveře Slim dostupné nejen ve výšce 197 a 210 cm, ale i v jakékoliv výšce do 230 cm. Díky zakázkové výrobě lze však na základě individuální konzultace instalovat i dveře vyšší (až do 300 cm), které najdou své uplatnění například v loftových interiérech. Řešení na míru nalezneme pro jakkoli atypický stavební otvor včetně dvoukřídlých variací. Stavební připravenost se pak odvíjí od typu použité zárubně, přičemž se osazují jak do klasických obložkových, tak do skrytých zárubní.

 Zaujal vás design SLIM? Přejděte na kartu produktu SLIM SKLO případně SLIM PLNÉ.




 


×