Napište nám

POPTÁVKA

CO JE TO NANOTISK?

NANOTISK

Špičkové rozlišení, dokonalé barvy i maximální odolnost … důvodů proč zvolit pro potisk skla právě tuto unikátní technologii existuje mnoho.

Jedná se o nejnovější patentovanou metodu digitálního potisku skla vhodnou k dekorování celoskleněných dveří, skleněných stěn, kuchyňských skleněných obkladů či informačních cedulí ze skla.

DOKONALÉ ZOBRAZENÍ

Jedinečná technologie nanotisku umožňuje potištění skla téměř jakoukoli grafikou, ať už se jedná o barevné či černobílé fotografie, loga či text v rozlišení až 1440 DPI, a to až do posledního detailu.

Právě dokreslení i těch nejjemnějších maličkostí je umožněno díky vynikající schopnosti ekologických nanobarev propojit se s hladkým povrchem. Při jeho dostatečné kvalitě je tak možné přenést dekor maximálně věrný předloze.

VYNIKAJÍCÍ ODOLNOST

Nyní již nemusíte mít obavu ani o výdrž vybrané fotografie či loga. Způsob potištění zajišťuje jejich maximální mechanickou odolnost proti otěru. K dekorování jsou používány barvy rezistentní vůči slunečnímu UV záření i vysoké teplotě až do 300 °C. Navíc se nanáší v tenké vrstvě, ale s perfektní kryvostí.

NEOMEZENÉ MOŽNOSTI

Technika nanotisku je navíc kompatibilní se všemi běžnými formáty, ať už se jedná o jpg, tiff, png, bmp či grafiku v Corelu nebo Adobe.

Chcete potisknout plochu v nezvyklé velikosti či tloušťce? Nanotiskem dekorujeme plochu až 1800x3000 mm a v tloušťce až 300 mm. I takový nadrozměrný podklad je možné potisknout až k úplné hraně skla.


×